Kundefeedback

B

a

Annamaia inspire Aktiv boligbedring

 

Indretningen efter Annamaias vejledning, føles lyst og lækkert. Jeg kan nu slappe af på sofaen, efter den har fået en ny placering. Jeg kan se på min mand at han også slapper af i vores hjem nu. Jeg har efter ændringerne i soveværelset sovet virkelig godt, ligesom som når man tjekker ind på et godt hotelværelse-hvor man slapper helt af og ikke bliver forstyrret. Efter jeg har lavet de ændringer som Annamaia foreslog, bliver jeg glad hver gang jeg kommer hjem, og oplever hvor dejligt mit hjem er blevet. Mine børn elsker ligeledes de nye ændringer og min mand fortæller, at han synes det hele virker dejligt imødekommende og lyst nu.

 

– Maysa, Næstved.

 

 

Annamaia er altid utrolig hjælpsom, og god til at sætte sig ind i hvad du som kunde har brug for, og så rådgive dig ud fra hendes professionelle synspunkt og kreative sind, til hvad du kan gøre ved dit hjem, for at opnå det ønskede resultat! Hun har hjulpet mig ud af rigtig mange håbløse omflytnings situationer, med resultater der har givet mig et helt utroligt energi løft og en følelse af virkelig at føle mig hjemme i mit hjem!

 

- Emilie, Vordingborg.

I Kristi himmelfartsferien efterlod vi vores gamle slidte og kedelige køkken til Annamaias kreative hænder. Vi havde snakket om farver og lidt indretning og derudover havde hun frie hænder så det var vi meget spændte over. Om søndagen tog hun imod os med et kæmpe smil og hvilken surprise hun åbnede døren til! Det som før var et kedeligt og mørkt 60` er køkken med brune fliser var nu forvandlet til et køkken som man havde lyst til at være i, dejlig lyst, varmt og holdt i hvide, sort og grå farver mixet med blandt andet turkis og fine billeder. Det var som om at træde ind i et helt nyt køkken! Vi anbefaler varmt Annamaia. Hun har masser af fede ideer og er en meget åben person som lytter til hvad man som kunde har af ønsker.

 

- Christina & Steffan, Præstø.